📢 DOPRAVA ZADARMO s Packetou do 31. 10. 2024 👉 pri nákupe nad 30 EUR.
Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog 70 tipov na vianočné darčeky od značky Djeco

70 tipov na vianočné darčeky od značky Djeco

Tipy na hry a hračky 14. 10. 2024
Tereza Kotilová
Už ste niekedy dostali 70 tipov na darčeky? Že je to dosť? Áno! Chceme, aby ste si urobili prehľad, čo všetko vám môže francúzska značka Djeco ponúknuť. A vďaka tomu veríme, že pre vás bude jednoduché si vybrať. Možno objavíte niečo, čo ste doteraz nepoznali a budete mať razom jasno, čím tento rok u vás doma Ježiško oslní.
70 tipov na vianočné darčeky od značky Djeco

Naša aj vaša obľúbená značka Djeco je tu s nami už 70 rokov, a za túto dobu prináša do detského sveta množstvo radosti v podobe hier, hračiek, kreatívnych súprav a dizajnových doplnkov. To by v tom bol háčik, aby ste z takto širokej ponuky nevybrali nejaký ten pekný, originálny a rozhodne zábavný darček pod stromček. Aby sme vám to uľahčili, máme tu pre vás nabitý zoznam s naším odporúčaním. 
 

Djeco oslavuje 👉 70 👈 tipov na vianočné darčeky

1. Bábika Lovely Pomea 

Djeco prichádza s novým radom bábik Lovely Pomea, ktoré sú staršími súrodencami k radu bábätiek Baby Pomea. Bábiky sú vyrobené z mäkkého vinylu a majú vlásky, takže ich deti môžu česať a vytvárať im rôzne účesy. Keď ich položíte na chrbát, zavrú oči a vyzerajú ako spiace. Nemáte ešte ani bábätko, ani bábiku? Potom je to ideálna príležitosť kúpiť rovno súrodenecké duo. A pozor – v ponuke je i chlapec Fred!

Bábiky Lovely Pomea Bábiky Lovely Pomea

2. Zberateľské figúrky Arty Toys 

Vstúpte do sveta fantázie s postavičkami Arty Toys a užite si nekonečnú zábavu pri vymýšľaní príbehov medzi princeznami, rytiermi a pirátmi. Ježiško má byť štedrý, neváhajte preto využiť našu skvelú ponuku výhodných balíčkov a zaobstarajte rovno celú súpravu figúrok. Tak, ktorý to bude? Balíček Arty Toys rytieri, balíček Arty Toys princezné alebo snáď balíček Arty Toys piráti?

Balíček Arty Toys veľký - piráti Balíček Arty Toys - princezné Candy & Columba & Veža pre princezné Balíček Arty Toys veľký - rytieri Spider a baranidlo & Flameo & Drack & Spider & Draculum

 

3. Zberateľské figúrky Djeco Tinyly 

Ďalšia možnosť prieniku do fantazijného sveta, tentoraz plného princezien a víl, máte s originálnymi figúrkami Djeco Tinyly, kde každá je dielom skutočného umelca, s ktorými Djeco dlhodobo spolupracuje. Využite výhodné balíčky, ktoré sme pre vás k príležitosti Vianoc pripravili. 
 
Tinyly - Grace & StellaTinyly - Sylvia & Fox v lesnom domčekuTinyly - Amy & Mushy

4. Výtvarná súprava „Kreslenie na drevo“

Vstúpte do sveta kreativity s originálnou výtvarnou aktivitou, ktorá je momentálnou novinkou medzi kreatívnymi súpravami od Djeco – kreslenie na drevo. Táto výtvarná súprava umožňuje malým umelcom vytvárať nádherné poetické ilustrácie pomocou špeciálnych štetcových fixiek. Každý drevený panel je navrhnutý s praktickými drážkami, ktoré vedú atrament a zabraňujú miešaniu farieb, čo deťom umožňuje dosiahnuť skvelé výsledky. Výtvarná súprava urobí radosť deťom vo veku od 6 do 10 rokov. 

Výtvarná súprava „Kreslenie na drevo“ Výtvarná súprava „Kreslenie na drevo“

5. Kreatívna súprava „Vyrob si sám“

Objavte úžasné kreatívne DIY súpravy Vyrob si sám, ktoré vám i vašim deťom prinesú hodiny zmysluplne stráveného času nad výrobou prekrásneho talizmanu, darčeka či vkusného doplnku pre radosť. Súpravy obsahujú kompletne všetko, čo je pre výrobu daného produktu potrebné. Čo takto skúsiť techniku batikovania, alebo si vyrobiť vlastnú premietačku súhvezdí? Tieto súpravy si hrdo nesú ocenenie v súťaži Dobrá hračka.

6. Kulinárska súprava

Varia vaše deti rady? Potom im urobí radosť akákoľvek kulinárska súprava Djeco, s ktorou môžu pripraviť vašu obľúbenú kuchyňu úplne samy a ešte si pri tom užijú zábavné hranie. Máte radi sushi? Nie je problém. Za pár minút servírujeme sushi rolky s lososom. Hra zabaví deti už od 4 rokov.  

Sushi reštaurácia - Aki & Maki Sushi reštaurácia - Aki & Maki

7. Vzdelávacia hra Sologic 

Poznáte vzdelávacie hry Sologic? Je to súprava logických hier nielen pre školákov približne vo veku od 7 do cca 99 rokov. Hry Sologic učia deti trpezlivosti, logickému uvažovaniu nad hrou aj strategickému mysleniu. Rozmanitosť týchto hier je v Agátinom svete skutočne široká. My vám tentoraz odporúčame Pentanimo či Hotelogic. Tieto hry si hrdo nesú ocenenie v súťaži Dobrá hračka.

Vzdelávacia hra Sologic : Pentanimo Vzdelávacia hra Sologic : Pentanimo

8. Výtvarná súprava „Pieskovanie“

Jednoduchá technika pieskovania bude baviť všetky kreatívne deti od 5 do 8 rokov. V súprave nájdu všetko, čo budú na výrobu oslnivého diela potrebovať. Že sa bojíte neporiadku z piesku? Nie je potrebné sa báť, pretože deti po celú dobu pieskujú v obalovej škatuli, aby piesok nerozhádzali všade okolo. Vyskúšajte trebárs našu novinku Nočné zvieratá

Výtvarná hra s pieskom - Nočné zvieratá Výtvarná hra s pieskom - Nočné zvieratá

9. Vzdelávacia hra Eduludo 

Poznáte vzdelávacie hry Eduludo? Je to rad didaktických hier pre predškolákov a malých školákov približne vo veku od 4 do cca 7 rokov. Deti si vďaka týmto vzdelávacím hrám rozvíjajú rôznorodé predškolské schopnosti – učia sa počítať, spoznávať dĺžky, tvary, farby, učia sa logicky premýšľať, orientovať sa v priestore a mnoho ďalšieho. Hry sú určené vždy pre jedného hráča a jedného rodiča, ktorý pri hre vypomáha. Vyskúšajte Skladáme tvary či Programovanie. Tieto hry si hrdo nesú ocenenie v súťaži Dobrá hračka.

10. Crazy Motors 

Objavte kolekciu originálnych a výstredných autíčok Crazy Motors, ktorá bude baviť chlapcov aj dievčatá. Zberateľské kovové autíčka sú v mierke 1:43, majú gumové odpruženie a pneumatiky. Každé vozidlo má nezameniteľný vzhľad a svojho originálneho vodiča. Rozbehnite preteky autíčok na plný plyn a nechajte sa unášať hrou. 

Balíček Crazy Motors - Taxi Joe & Shark N'Go & Pirate Wheels & Miss Burgundy & Green Flash Garáže Crazy Motors Balíček Crazy Motors - Hurry Police & Visitor X & Red skull & Dragon Fire & Mister Wings

11. Úložný box na hračky 

Kam s tými všetkými hračkami? Predsa do hravého úložného boxu, ktorý bude krásnym doplnkom každej izbičky. 

Úložný box na hračky Djeco Úložný box na hračky Djeco

12. Detská kabelka či ľadvinka 

Malé parádnice i malí parádnici ocenia taštičku na drobnosti, ktorú môžu nosiť stále pri sebe. Pre dievčatá kabelku, pre chlapčekov ľadvinku. Ale pokojne aj naopak. 

Detská ľadvinka Djeco Detská kabelka Djeco

13. Vzdelávacia hra Cool School 

Poďte si zahrať náučné doskové hry, ktoré sú deťom skvelou prípravou do praktického života. Hry z edície Cool School bavia aj rodičov. Novinkou v tomto rade je hra Loto – štyri ročné obdobia, v ktorom deti zistia, ktoré ovocie, zelenina a znaky sú typické pre jednotlivé ročné obdobia. Stálicou potom Cool School – Tržnica, kde sa deti učia hodnotu peňazí. Tieto hry si hrdo nesú ocenenie v súťaži Dobrá hračka.

Cool School – Malá tržnica – Učíme sa nakupovať Cool School - štyri ročné obdobia

14. Puzzle „Siluety“

Typické puzzle pre značku Djeco je to, ktoré má namiesto klasickej štvorhrannej škatuľky práve onú siluetu obrázka, ktorý si deti postavia. Celý produkt je tak pre deti viac pútavejší a wow efekt prichádza ihneď. Čo takto využiť 24-dielikové puzzle s dráčikom Edmondom ako odpočítavanie dní do Vianoc? 

Puzzle - dráčik Edmond - 24 ks Puzzle - dráčik Edmond - 24 ks

15. Tajný denník 

Pre zapisovanie zážitkov a momentov, ktoré si deti chcú navždy uchovať iba pre seba, je ideálne zaobstarať tajný denník s magickým perom. Zapísaný text sa zobrazí iba po nasvietení svetielkom na viečku magického pera.

Tajný denník s magickým perom Tajný denník s magickým perom 

16. Drevené počítadlo pre najmenších

Drevené motorické hračky bavia už tých najmenších. Hneď ako je navyše súčasťou akési počítadlo, kde je zmyslom posúvať koráliky po špirále, je zábava zaručená na dlhú dobu. U značky Djeco si navyše môžete byť istí ekologickou výrobou z dreva s certifikátom FSC. 

 Motorický labyrint so zvieratkamiDrevené počítadlo v tvare kužeľa

17. Puzzle duo 

Obľúbený rad produktov od značky Djeco, to je puzzle duo, kde deti vždy hľadajú dve polovice, ktoré k sebe patria podľa určitého pravidla. Dvojdielne puzzle rozvíja logiku, jemnú motoriku a pozorovacie schopnosti. 

18. Kartové hry 

Na kartové hry je Djeco expert! Taký výber kartových hier snáď nikde inde nenájdete. Od prebíjanej cez kvartetá až po dômyselne premyslené hry, ktoré zabavia celú rodinu doma aj na cestách. Jednou z najobľúbenejších kartových hier od Djeco sú jednoznačne Čarodejnice (verzia viac pre chlapcov potom Piráti). Tieto hry si hrdo nesú ocenenie v súťaži Dobrá hračka.

Kartové hry Djeco Čarodejnice – kartová hra

19. Loto 

Obľúbená hra Loto patrí medzi historicky najstaršiu hru od značky Djeco. Dnes si môžete vybrať z mnohých tém a typov. Hra je jednoduchá, teda ju zvládajú už aj tí najmenší. Čo takto vyskúšať hmatové loto? Táto hra si hrdo nesie ocenenie v súťaži Dobrá hračka.

Hmatové loto - Zvieratká Hmatové loto - Zvieratká

20. Hodinky 

Parádny doplnok, ale zároveň nástroj, ktorý deťom pomáha orientovať sa v čase, chodiť včas a mať prehľad o tom, ako je dlhý deň. Hodinky Djeco môžete deťom zaobstarať v digitálnom i analógovom vyhotovení – vždy však v originálnom dizajne. 

Hodinky Djeco Hodinky Djeco Hodinky DjecoHodinky Djeco Hodinky Djeco Hodinky Djeco Hodinky Djeco Hodinky Djeco

21. Výtvarný kufrík  

Podporte svoje deti v ich umeleckom rozlete a zaobstarajte im výtvarný kufrík. Veselé farby a kvalitné výtvarné potreby v kufríku potešia všetky tvorivé deti od 6 rokov alebo aj šikovných predškolákov. Tento kufrík si hrdo nesie ocenenie v súťaži Dobrá hračka.

Výtvarný kufrík Djeco Výtvarný kufrík Djeco

22. Kooperatívna hra: Pomáhame zvieratkám 

Jednoduchá hra už od 2,5 roka, ktorá od detí vyžaduje kooperáciu a učí ich ťahať za jeden povraz. Jedna hra trvá asi 10 minút, tak akurát pre malé deti na udržanie pozornosti. O čo v hre Pomáhame zvieratkám ide? Dostať spoločnými silami štyri zvieratká do svojho iglu na ľadovom poli. Podarí sa vám to?

Pomáhame zvieratkám – kooperatívna hra 

23. Magický dáždnik 

Že vonku prší? Vôbec nevadí! S magickým dáždnikom totiž chodí do dažďa rado každé dieťa. Stačí ho nechať chvíľu zmoknúť a razom sa jeho dizajn mení. Wow!

Magický dáždnik Djeco Magický dáždnik Djeco

24. Kúzelné maľovanky  

Maľovanky vždy spravia pochmúrny deň. Čo takto zaobstarať kúzelné maľovanky, ktoré vášmu dieťaťu vydržia na veky vekov? K radosti z nich postačí voda a potom čo deti pretrú biele plochy kúzelnou ceruzkou, ako zázrakom sa objavujú obrázky.  

Kúzelné maľovanky Djeco Kúzelné maľovanky Djeco

25. Lietajúci šarkan  

Chcete toho najoriginálnejšieho lietajúceho šarkana, s ktorým si vaše deti užijú každú fujavicu? Zaobstarajte im maxi lietajúceho draka Djeco. 

Maxi lietajúci drak Djeco Maxi lietajúci drak Djeco

26. Samolepky 

Existuje dieťa, ktoré by nemalo rado samolepky? Nemyslíme si. Originálnych samolepiek má Djeco peknú zásobu, tak nejaké určite vyberte. 

Samolepky Djeco Samolepky Djeco

27. Drevené koráliky 

Navliekajú vaše deti rady koráliky? Potom im určite kúpte drevené koráliky Djeco, s ktorými budú môcť vytvárať vlastné šperky, a tým rozvíjať svoju fantáziu a kreativitu. 

Drevené koráliky Djeco Drevené koráliky Djeco Drevené koráliky Djeco

28. Kreatívna súprava „Inspired by“ 

Poďte s nami nazrieť do škatuliek zábavných a kreatívnych hier z dielne Djeco, inšpirovanej svetovými umelcami. Spoznajte kreatívne súpravy „Inspired by“, ktoré vás i vaše deti prepoja s veľkými umelcami a vy si tak budete môcť skúsiť vytvoriť ich diela hneď niekoľkými rôznymi technikami.  

Kreatívna hra - Frida Kahlo - Coyoacán Kreatívna hra - Alfons Mucha - Krásne ženy Kreatívna hra - Vincent Van Gogh - Na juhu

29. Drevené skrutkovanie  

Jednoduchá motorická hra na precvičovanie zručnosti je ideálna pre malé deti od 18 mesiacov. Úlohou detí je spojiť pomocou skrutkovania 4 zvieratká – králika, psa, mačku a kravu. Hra napomáha rozvoju jemnej motoriky a učí deti sústredeniu a rozpoznávaniu farieb. 

Drevené skrutkovanie Djeco Drevené skrutkovanie Djeco

30. Maľovanky s prekvapením 

Zabavte deti tvorivou činnosťou – kúpte im maľovanky s prekvapením. Deti si vyfarbia ilustrácie a potom si prezrú 3D výrezy, pod ktorými sa objavia malé detaily na vyfarbenie. Vzniknú tak krásne priestorové obrázky s 3D efektom.  

Maľovanky s prekvapením Djeco Maľovanky s prekvapením Djeco

31. Kúzelnícka súprava 

Usporiadajte si doma parádne predstavenie plné ilúzií s kúzelníckou súpravou Djeco. Tajomná škatuľka skrýva celkom 20 ohromných trikov pre malých kúzelníkov od 8 do 12 rokov. 

Kúzelnícka súprava Djeco Kúzelnícka súprava Djeco

32. Magnetický rybolov 

Užite si hru na rybárov. Zábavná verzia magnetického rybárčenia s množstvom farebných rybičiek. Do hry sa môžu zapojiť nielen deti, ale pobavia sa i tatkovia či dedkovia – rybári. Hra podporuje rozvoj motoriky. 

Magnetický rybolov Djeco   Magnetický rybolov Djeco   Magnetický rybolov Djeco 

33. Krájanie ovocia a zeleniny 

Krájanie ovocia a zeleniny podporuje rozvoj jemnej motoriky, a navyše sa deti môžu venovať obľúbenej činnosti – napodobňovaniu mamičky pri varení. Ovocie aj zeleninu môžu deti krájať stále dookola. V súprave je aj drevená doštička a nôž. Jednotlivé dieliky sa spájajú pomocou suchého zipsu.  

Krájanie ovocia a zeleniny Djeco Krájanie ovocia a zeleniny Djeco

34. Navliekacia motorická hra 

Jednoduchá navliekacia motorická hra pre deti od 2 rokov. Deti sa zabavia navliekaním zvieratiek na dve šnúrky, vďaka čomu môžu dať voľný priechod svojej predstavivosti a precvičiť jemnú motoriku. Navliekať môžu podľa veľkosti, alebo môžete menovať jednotlivé zvieratká a deti ich vyhľadajú a navlečú. Možností je množstvo. 
Navliekacia motorická hra Djeco Navliekacia motorická hra Djeco

35. Pán Perníček Oskar a jeho Škorička 

Krásny a originálny darček pre deti od 3 rokov, kedy si môžu ozdobiť perníčky Oskara, Škoričku a malú hviezdu. K dispozícii majú rôznofarebné cukrové ozdoby, čokoládu a cukrovú polevu. Pán Perníček Oskar a jeho Škorička sú uložené v krásnej dekoratívnej škatuľke. 

Pán Perníček Oskar a jeho Skorička 

36. Zatĺkačka

Perfektná zatĺkacia hra pre deti od 4 rokov. Deti majú za úlohu nájsť správne časti obrázka a pripevniť ich na korkovú dosku pomocou klinčekov a kladiva, aby vytvorili auto podľa predlohy. Autá môžu, samozrejme, tvoriť tiež podľa svojej fantázie, a tak v hre rozvíjať predstavivosť aj jemnú motoriku. Táto hra si hrdo nesie ocenenie v súťaži Dobrá hračka

Zatĺkačka Djeco Zatĺkačka Djeco Zatĺkačka Djeco 

37. Zrkadlové obrázky 

Zrkadlové obrázky naučia deti hrať sa s odrazom. Deti umiestnia jeden z obrázkov pod zrkadlo a otáčajú ním, dokiaľ nenájdu správny tvar na kartičke. Obrázky pod zrkadlom sa menia a obrazy sa objavujú ako mávnutím kúzelného prútika! Originálna hra pre deti od 4 rokov. Táto hra si hrdo nesie ocenenie v súťaži Dobrá hračka

Zrkadlové obrázky Djeco Zrkadlové obrázky Djeco Zrkadlové obrázky Djeco

38. Zvuková hračka Animambo 

Baví vaše deti hudba už od útleho veku? Potom sa poobzerajte medzi drevenými zvukovými hračkami Animambo, ktoré tento záujem dokonale podporujú, a navyše prekrásne vyzerajú. 

Zvuková hračka Animambo 

39. Hra s propisotom – Savana, púšť a severný pól

S touto kreatívnou súpravou si deti pomocou propisotu vytvoria tri krásne krajinky so zvieratkami – savanu, púšť a severný pól. Ako? Deti si vyberú obrázok, položia fóliu na miesto, kam chcú obrázok z nej umiestniť a drievkom po obrázku jemne prechádzajú. Vo chvíli, keď sa obrázok na fólii zosvetlí je prenesený na papier. Potom možno zložiť fóliu a tadáááá. Originálna a kreatívna zábava pre deti zhruba od 4 do 8 rokov. Táto hra si hrdo nesie ocenenie v súťaži Dobrá hračka

Hra s propisotom – Savana, púšť a severný pól Hra s propisotom – Savana, púšť a severný pól

40. Dominová dráha – Zig & Go Junior 

Drevená dominová dráha s rôznymi prvkami pre deti od 5 rokov. Na zostavenie dráhy je potrebné preukázať vynaliezavosť a logiku. Deti vďaka tejto dráhe pochopia, ako funguje reťazová reakcia. Z tejto súpravy možno postaviť 3 rôzne dráhy podľa návodu, alebo zapoja fantáziu a vytvoria si dráhu vlastnú. Možnosti sú nekonečné! 
Dominová dráha – Zig & Go Junior Dominová dráha – Zig & Go Junior

41. Detský textilný kufrík 

Detský textilný kufrík je ideálny na cestovanie na dovolenku aj na víkend k babičke. Kufrík je z pevného plátna v jemných farbách pekne ilustrovaný podmorským dekorom. Navyše je vodotesný a vo vnútri deti nájdu veľkú priehradku s dvomi priečinkami. 

Detský textilný kufrík Djeco Detský textilný kufrík Djeco Detský textilný kufrík Djeco

42. Origami

Zábavná súprava origami Djeco pre malých milovníkov skladačiek z papiera je skvelý úvod do tohto umenia. Súprava obsahuje predtlačené papiere a doplnky, z ktorých si deti podľa priloženého návodu zložia origami skladačky. S výrobkami sa potom môžu hrať.

Origami  Origami  Origami  Origami

43. Tetovačky 

Tetovačiek nie je nikdy dosť! Vyberte si zo širokej ponuky netradičných vzorov a tém, ktoré Djeco ponúka. 

Tetovačky DjecoTetovačky DjecoTetovačky DjecoTetovačky DjecoTetovačky Djeco 

44. Ergonomické detské fixky bodkovacie

Máte doma začínajúceho umelca? Potom sa mu budú hodiť ergonomické detské fixky s guľatým hrotom, ktoré sú špeciálne vyvinuté pre malé detské ruky. Hrot, ktorý majú fixky guľatý, sa nezničí ani pri väčšom tlaku na špičku a deti s ním môžu vytvárať bodky. 

Ergonomické detské fixky bodkovacie  Ergonomické detské fixky bodkovacie Ergonomické detské fixky bodkovacie 

45. Detský batôžtek s nosičom pre bábiku

Ideálny darček pre dievčatká od 3 rokov, ktoré sa nechcú odlúčiť od svojej bábiky. Na prednej strane batôžteka je našitý nosič, do ktorého sa vojde bábika do veľkosti 42 cm. Malá mamička tak môže vyraziť na prechádzku či na výlet aj s malou bábikou na chrbte. Vďaka pútkam na suchý zips bude bábika v bezpečí a nevypadne. Batôžtek s nosičom má nastaviteľné popruhy a možno ich prispôsobiť veľkosti dieťaťa.

Detský batôžtek s nosičom pre bábiku Detský batôžtek s nosičom pre bábiku

46. Dosková hra

Djeco vytvára svižné a graficky veľmi pekne spracované doskové hry. Poďte využiť čas spoločne a zahrať sa nejakú z doskových hier Djeco. Odporúčame skúsiť pamäťovú hru Pozor, zlodej!, strategickú hru Piratrix, taktickú hru A mám ťa! alebo strategickú hru Žraloky na love. Pravidlá v slovenskom znení nájdete vždy na stiahnutie pri príslušnej hre.

    

47. Maľovanky: Farebná galéria 

Objavte nádherné maľovanky pre deti aj dospelých na jemnom papieri umeleckej kvality. Súprava maľovaniek obsahuje 3 veľké obrázky na vyfarbenie, ktoré si naplno užijú deti od 8 rokov. Nech už sa budete riadiť farebnou paletou a šablónou v návode, alebo popustíte uzdu svojej fantázii, je len na vás, ako tieto plagáty vyfarbíte! 

Maľovanky: Farebná galéria Maľovanky: Farebná galéria Maľovanky: Farebná galéria

48. Dosková hra pre najmenších: Cestička so zvieratkami

Cestička so zvieratkami je jednoduchá dosková hra pre najmenších deti už od 2,5 rokov v nápaditej podobe. Ako sa hra hrá? Deti hádžu farebnou kockou a snažia sa, aby ich zvieratko došlo do cieľa ako prvé. Pozor však musia dať na včielku, ktorá môže deti vrátiť na hernom pláne späť a cestu tak málinko skomplikovať. Táto hra si hrdo nesie ocenenie v súťaži Dobrá hračka.

Dosková hra pre najmenších: Cestička so zvieratkami Dosková hra pre najmenších: Cestička so zvieratkami

49. Zvieratkové domino

Obľúbená detská hra Domino v tradičnom aj originálnom pojatí. Jedna strana dielikov je určená menším deťom, druhá väčším. Menšie deti priradzujú k sebe rovnaké zvieratká, väčšie môžu hrať s bodkami. Na výber je hneď z niekoľkých variantov.

Zvieratkové dominoZvieratkové domino   Zvieratkové domino

50. Výtvarná hra Chameleón – umývateľné prstové farby

Kreatívna súprava, ktorá zabaví aj tie najmenšie deti od 18 mesiacov. Skvelý úvod najmenších detí do umenia a maľby. Stačí otvoriť plastové puzdro, strieknuť pár kvapiek farby a potom ich prstami rozotrieť. Farbu možno umyť vodou a začať odznovu. S výtvarnou hrou Chameleón si deti zakaždým vytvoria inak farebný obrázok v réžii svojej fantázie. Táto výtvarná hra si hrdo nesie ocenenie v súťaži Dobrá hračka.

Výtvarná hra Chameleón – umývateľné prstové farby
Výtvarná hra Chameleón – umývateľné prstové farby

51. Kreatívna súprava s pečiatkami

Kreatívna súprava s pečiatkami s rôznymi tvarmi a motívmi, vďaka ktorým deti vytvárajú fantazijne obrázky. Obrázky ožívajú a sú zakaždým iné! Fantázii sa medze nekladú a deti môžu pomocou týchto pečiatok dotvoriť aj svoje vlastné obrázky mimo súpravu. V súprave vždy nájdete 7 robustných, ľahko uchopiteľných pečiatok, 3 veľké atramentové vankúšiky a 4 predlohy na dotvorenie. 

Kreatívna súprava s pečiatkami Kreatívna súprava s pečiatkami Kreatívna súprava s pečiatkami Kreatívna súprava s pečiatkami

52. Dažďové koráliky 

Poznáte dažďové koráliky? Ide o hračku pre deti od 12 mesiacov v podobe plastového tvaru, ktorý má uprostred špirálu a guľôčky. Tie pri otáčaní valca padajú a pripomínajú tak upokojujúci zvuk dažďa. Tvar dažďových korálikov umožňuje deťom ľahké držanie. Hračka perfektne stimuluje detské zmysly.  

Dažďové koráliky DjecoDažďové koráliky Djeco Dažďové koráliky Djeco  

53. Darčeková súprava pre bábätko

Roztomilá darčeková súprava pre deti od 3 mesiacov obsahuje hrkálky a hryzadielka z dreva a mäkkého silikónu, ktoré rozvíjajú jemnú motoriku a stimulujú zrakové a sluchové vnímanie. Pre bábätko to najlepšie, čo môže byť.
Darčeková súprava pre bábätko Djeco Darčeková súprava pre bábätko Djeco

54. Detská pončo pláštenka

Poďme si užiť zábavnú prechádzku v daždi s originálnou pončo pláštenkou. Šikovná a praktická pláštenka s kapucňou pre deti od 3 do 5 rokov je mäkká a poddajná. Príjemne sa nosí a deťom sa v nej ľahko pohybuje. Pláštenka sa zapína pomocou cvokov. Ideálny doplnok na spestrenie výletov v daždi!

Detská pončo pláštenka Djeco Detská pončo pláštenka Djeco Detská pončo pláštenka Djeco

 
55. Drevená skladačka z kociek  

Vertikálna skladačka z 9 drevených kociek je určená pre deti od 3 rokov. Kocky sa postupne navliekajú na tyčky až vznikne obrázok. Úlohou detí je zostaviť kocky tak, aby reprodukovali 4 ilustrácie zvierat. Deti sa pri drevenej skladačke z kociek bavia a zároveň precvičujú svoju jemnú motoriku. 

Drevená skladačka z kociek Djeco Drevená skladačka z kociek Djeco

56. Ťahacia drevená hračka 

Ťahacie zvieratko mal vo svojom detstve snáď úplne každý. Kúpte ho aj vášmu čerstvému chodcovi, nech sú jeho prvé krôčiky pestrejšie o kamaráta, ktorý bude všade chodiť s ním.  

Ťahacia drevená hračka Djeco Ťahacia drevená hračka DjecoŤahacia drevená hračka Djeco

57. Povolanie v kufríku

Deti si veľmi rady hrajú na povolanie nielen svojich rodičov. Doprajte im túto kreatívnu zábavu s kufríkom Djeco, v ktorom nájdu kompletnú súpravu pre zábavné hranie. Čo takto stať sa veterinárom

Kufrík Djeco: VeterinárKufrík Djeco: Veterinár 

58. Hra na rovnováhu 

Drevená stavebná hra, ktorá deti od 3 rokov naučí porozumieť základom rovnováhy. Vyberte si jednu kartu a na základňu začnite stavať figúrky tak, aby ste reprodukovali štruktúru z obrázku. Pri stavbe sa uistite, že figúrky sú umiestnené správnym smerom, inak sa vám celá stavba zrúti. Celkom môžu deti postaviť 20 modelov v 3 úrovniach náročnosti. 

Ze Stakaboom - hra s rovnováhou Ze Stakaboom - hra s rovnováhou

59. Puzzle cesty 

Stavajú vaše deti rady cesty a hrajú sa na dopravnú premávku? Potom sa im bude páčiť ľahko zostaviteľná kartónová skladačka puzzle – cesty s mnohými možnosťami realizácie. Cestu postavia zakaždým inak, pridajú autíčka a hra môže začať. V súprave je celkom 21 dielikov. 

Puzzle cesty Djeco Puzzle cesty Djeco Puzzle cesty Djeco

60. Drevená vkladačka  

Drevená vkladačka pre tých najmenších je záruka úspechu. Vkladacie komponenty sú prispôsobené pre malé detské ručičky, dobre sa s nimi manipuluje. Možno sa s nimi hrať i samostatne. Môžete s deťmi vymýšľať rôzne hry alebo príbehy. 

Drevená vkladačka DjecoDrevená vkladačka DjecoDrevená vkladačka Djeco

61. Poznávacie didaktické puzzle 

Objavte skvelé didaktické puzzle pre malé deti. Obrázok z 35 veľkých a pevných dielikov ukazuje zvieratká zo statku, ktoré deti môžu pomenovávať, počítať, vravieť si čo jedia, ako sa povedia po anglicky... Možností je veľa. Po okrajoch navyše nájdete vyobrazené obrázky na hľadanie. Nájdete s deťmi všetky? 
Poznávacie puzzle – Statok 35 dielikov Poznávacie puzzle – Statok 35 dielikov

62. Hravé jedálenské súpravy

Kto by sa rád nehral na kuchára či kuchárku podľa vzoru svojich rodičov? Poďte si varenie a servírovanie spestriť hravými jedálenskými súpravami, ktoré nadchnú každé dieťa. Pre malé čarodejnice a kúzelníkov voľte čarodejnícky kotlík, v ktorej vám môžu uvariť kúzelnú polievku, pre malé princezné a princov príde vhod súprava tortičiek. Pre milovníkov mačičiek máme jedálensku súpravu s mačiatkami na doma a piknikovú súpravu na von. Čo vyberiete?
Pikniková súprava Djeco - mačiatka Čarodejnícky kotlík Djeco Dezerty pre princezné Djeco Jedálenská súprava Djeco - mačiatka 

63. Motorická hra: Odomykanie zámok

Originálna motorická hra, vďaka ktorej si deti od 3 rokov môžu trénovať motorické schopnosti otváraním a zatváraním rôznych zámok so zvieratkami.

Motorická hra: Odomykanie zámok Motorická hra: Odomykanie zámok

64. Hry na domácnosť: Žehlenie 

Zapojte deti do bežného chodu domácnosti hravou formou, kúpte im vlastnú žehliacu dosku so žehličkou. Súprava deťom umožňuje žehliť bielizeň rovnako ako to vidia u mamičky alebo tatka. Teplotu žehličky si dieťa nastaví otočením gombíka, potom si vyberie jeden z 5 kusov zhúžvaného oblečenia, ktoré položí na žehliacu dosku a ako mávnutím kúzelného prútika sa všetky záhyby na oblečení pod žehličkou krásne vyhladia. Okrem rozvoja motoriky a fantázie si deti užijú napodobňovanie dospelých. Zábavný spôsob, ako deťom odovzdať prínos žehlenia, nemyslíte? 

Hry na domácnosť: Žehlenie Hry na domácnosť: Žehlenie Hry na domácnosť: Žehlenie

65. Budík 

Chcete, aby sa vašim deťom ráno vstávalo príjemnejšie? Kúpte im očarujúci funkčný budík, ktorý zobudí aj tých najväčších spáčov. Deti sa vďaka budíku lepšie naučia vnímať čas. Budík Djeco má tichý quartz strojček a vďaka svetelnému tlačidlu vidia deti čas aj v tme.  

Budík DjecoBudík Djeco Budík Djeco Budík Djeco

66. Pokladnička 

Naučte deti odkladať si peniaze stranou s úžasnou pokladničkou Djeco, ktorá sa razom môže premeniť na tajomnú truhlicu s pokladom. Pokladnička je vybavená bezpečnostným zámkom a k dispozícii majú deti 2 kľúče. Spodná časť je vyložená zamatom a kovový lemovaný otvor na peniaze chráni pokladničku pred poškodením.

Pokladnička Djeco Pokladnička Djeco  

67. Detský stan 

Farebný priestorný stan Djeco, ktorý si nájde svoje miesto ako v detskej izbe, tak i v lete na záhrade. Krásny darček, ktorý vytvorí pre deti ich malý osobný priestor a tiež úžasné miesto pre schovávačku. Stan má predný vchod a dve kruhové okná na boku.  

Detský stan Djeco - maringotka Detský stan Djeco Detský stan Djeco - Vesmírna raketa 

68. Hracia skrinka – šperkovnice 

Krásna šperkovnica a hracia skrinka v jednom je sen každej malej parádnice. Stačí šperkovnicu otvoriť a razom sa z nej začne šíriť ľúbezný zvuk, pri ktorom sa parádnica môže ozdobiť.

Hracia skrinka – šperkovnica DjecoHracia skrinka – šperkovnica DjecoHracia skrinka – šperkovnica DjecoHracia skrinka – šperkovnica Djeco 

69. Čarovný talizman  

Taký malý talizman na krk môže skrývať nejedno tajomstvo, ktoré si v ňom môže jeho majiteľ nosiť. Talizman nosí šťastie, prináša radosť, potvrdzuje priateľstvo či len tak zdobí krk malej parádnice. Využití ich mnoho a radosť z prekrásnej drobnosti bude zaručene veľká. Prívesok navyše môže ladiť so zberateľskou figúrkou Djeco Tinyly.
 
Čarovný talizman Djeco  Čarovný talizman Djeco

70. Puzz'Art 

S Puzz'Art prepadnete čaru farebnej grafiky, pretože toto puzzle je tak nádherne ilustrované, že ho je radosť skladať. Nový formát bez rohov a hraníc v siluete zvieraťa vás aj vaše deti ohromí. 

Puzz'Art Puzz'Art Puzz'Art 

Tak čo ste vybrali? Určite sa s nami podeľte o váš výber a radosť z neho v našej facebookovej skupine Agátin inšpiratívny kútik a inšpirujte tak ostatných.

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.