Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Agátin recyklovník: Bubienok

Agátin recyklovník: Bubienok

Stiahnite si zadarmo 15. 2. 2024 2 minúty
Tereza Kotilová
Príde vám balíček z Agátinho sveta, a je vám ľúto krabicu zošliapať a vyhodiť do modrého kontajnera? My v Agátinom svete tiež fandíme užitočnej recyklácii, a tak sme si pre vás pripravili Agátin recyklovník, v rámci ktorého vám predstavíme tipy na ďalšie využitie krabíc od objednávky. Poďte si spoločne s nami vyrobiť originálny bubienok, ktorý len tak niekto nemá.
Agátin Recyklovník: Bubienok

Tramtarata-bum tramtarata-bum bum bum bum... Koho by nevábili zvuky plynúce z hudobného nástroja. Poďte si s nami vyrobiť originálny bubienok, ktorý len tak niekto nemá, a to z papierovej krabice od vašej objednávky z Agátinho sveta. Postup je jednoduchý. Vezmite si nožnice či nôž (s čím sa vám bude pracovať lepšie) a obľúbené farby, ktorými môžete bubienku dodať jedinečnosť. Potrebovať budete ešte špajľu, povrázok a dva koráliky. Mrknite na náš obrázok, zostavte si recy dielo podľa návodu a hrajte na domáci bubienok každý deň.

Agátin Recyklovník: Bubienok


Pochváľte sa nám aj ostatným, ako sa vám Agátin bubienok podaril! Pripevnite nám fotku priamo na stenu do nášho Agátinho inšpiratívneho kútika na Facebooku. Tešíme sa na vaše výtvory.
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.