Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Agátin svet organizuje: Individuálne skúšanie školských batohov

Agátin svet organizuje: Individuálne skúšanie školských batohov

Tipy pre rodičov školákov 29. 7. 2024 1 minúta
Tereza Kotilová
Máte doma malého školáka či budúceho prváčika a potrebujete pomôcť s výberom tej pravej školskej tašky, ktorá mu bude na chrbte perfektne sedieť? Potom je táto naša akcia priamo pre vás! Do konca augusta sme pre vás v predajni Agátinho sveta v Bratislave pripravili individuálne skúšanie školských batohov priamo na pobočke. Vyberte si vhodný termín a príďte nás navštíviť. Budeme pripravení vám poradiť.
Príďte si vyskúšať školskú tašku do Agátinho sveta

Príďte si vyskúšať školský batoh či aktovku v maximálnom komforte individuálnej starostlivosti Agátinho sveta. Táto jedinečná akcia bude prebiehať až do konca augusta v našej predajni v Bratislave. Vo vybraný deň a čas pre vás budú pripravené tie najvhodnejšie školské tašky, ktoré splnia nároky vaše aj vášho školáka. Na predajni sa vám bude venovať odborne vyškolený personál s dlhoročnými skúsenosťami, ktorý vám ukáže ako správne aktovku či batoh nastaviť na chrbát vášho školáka a pomôže vám nájsť tú najlepšiu voľbu.


 

Ako si rezervovať termín skúšania?

Vyplňte formulár podľa vašich preferencií:

👉 Bratislava - OC Danubia
 


Nezabudnite, že na našom blogu nájdete v rubrike tipy pre rodičov školákov množstvo užitočných rád a tipov, ktoré vám s výberom školského batohu môžu veľmi dobre pomôcť.
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.