Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog BS Toys – drevené hry

BS Toys – drevené hry

Pravidlá hier na stiahnutie 15. 1. 2023
Názov hry: Balančná hra - králiky, originálny názov: Balance bunnies, kód: BS_GA460
Popis: Hra pre 2 hráčov od 4 rokov. Líšky verzus zajačikovia! Kto vyhrá túto vyrovnávaciu hru? Cieľom hry je položiť rodinku líšky/králička na balančnú dosku bez toho, aby zvieratká spadli. Hráči sa striedajú v hode kockou, ktorá im ukáže, na akú farbu majú umiestniť svoju líšku alebo zajačika.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Domino - trojuholníky, originálny názov: Triangle Dominoes kód: BS_GA319
Popis: Obľúbená hra domino pre 2 až 4 hráčov od 6 rokov. V tejto hre sa hráči snažia k sebe poskladať trojuholníky so zodpovedajúcimi farbami a vytvoriť tak krásne vzory! Víťazom sa stáva hráč, ktorý sa ako prvý zbaví všetkých svojich dlaždíc. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Logická hra - skladáme dúhu, originálny názov: Speed Bows, kód: BS_GA372
Popis: Logická výzva pre 2 až 4 hráčov od 6 rokov. Každý hráč dostane súpravu farebných dielikov dúhy a jeho úlohou je reprodukovať obrázok, ktorý vidí na karte pred sebou. Ten, kto správne vytvorí kópiu obrázku ako prvý vyhrá kartu! Víťazí hráč, ktorý ako prvý nazbieral 10 kariet.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Logické puzzle - štvorec, originálny názov: Square Puzzle, kód: BS_GA451
Popis: Logická hra pre 1 hráča od 6 rokov. Cieľom hry je správne poskladať drevené dieliky na karty. Farebné bodky musia zodpovedať farbe dielika skladačky. Riešenie nájdete v dodanej brožúre. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Logické puzzle - panda, originálny názov: Panda's Puzzle, kód: BS_GA452
Popis: Drzá panda sa rada schováva. Vidíte, kde je? Logická hra pre 1 hráča od 6 rokov. Deti si vyberú jednu kartu s predlohou a postupne umiestni všetky dieliky tak, aby reprodukovali obrázok. Dívajte sa na pandu v úrovni očí a nie zhora. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Logické puzzle - tvary, originálny názov: Shape Puzzle, kód: BS_GA449
Popis: Zábavné puzzle v škatuľke! Logická hra pre 1 hráča od 8 rokov preverí váš postreh a trpezlivosť. Použite drevené dieliky a zostavte tvar zobrazený na karte. Nie je nutné použiť vždy všetky dieliky.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Logické puzzle - včielky, originálny názov: Puzzle Beezzz, kód: BS_GA346
Popis: Logická hra pre 1 hráča od 8 rokov. Deti si vyberú jednu kartu. Do dosky rozmiestnia včely a farebné dieliky podľa šablóny. Cieľom hry je vyplniť včelí úľ zostávajúcimi dielikmi.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Motorická hra - Zelenina, originálny názov: Veggie, kód: BS_GA347
Popis: Motorická hra pre 2 až 4 hráčov od 4 rokov. Hráči sa pomocou pinzety snažia uchopiť správnu farbu zeleniny. Víťazom sa stáva hráč, ktorý ako prvý nazbiera tanier plný zeleniny.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Nakŕmte krokodíla, originálny názov: Crocodile, kód: BS_GA348
Popis: Motorická hra pre 2 až 3 hráčov od 4 rokov. Krokodíl je stále hladný! Pomôžte mu zjesť jeho rybu vytlačením všetkých bubliniek z jeho tlamy. Postupujte opatrne, pretože ryba musí zostať v jeho tlame.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Na love krabov, originálny názov: Crab Fishing, kód: BS_GA414
Popis: Hra pre 2 hráčov od 3 rokov. Nastalo ideálne počasie pre lov krabov. Obaja hráči sa súčasne snažia pochytať čo najviac krabov a zvíťaziť.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Poskladaj si draka, originálny názov: Dragons' Stack, kód: BS_GA406
Popis: Zábavná motorická hra pre 2 až 4 hráčov od 6 rokov. Hráči sa snažia ako prví zostaviť draka s krkom v správnom farebnom poradí. Najprv zatraste vežou, ktorá vám určí poradie farieb. Potom hráči pomocou meča umiestňujú farebné hracie dieliky na svojho draka.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Rámčeky - logická výzva, originálny názov: Frames, kód: BS_GA349
Popis: Logická hra pre 2 až 4 hráčov od 8 rokov. Hráči otočia jednu kartu so vzorom a snažia sa čo najrýchlejšie reprodukovať obrázok pomocou rámčekov. Kto je najlepší a najrýchlejší staviteľ? 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Stolný hokej 2 v 1, originálny názov: Sling Puck / Table Hockey, kód: BS_GA458
Popis: Stolná hra pre 2 hráčov od 6 rokov. V prvej hre je cieľom vstreliť svoje 4 žetóny na políčko s najvyšším číslom. V druhej hre víťazí hráč, ktorý ako prvý vstrelí 7 gólov pukom do bránky pomocou posunovača.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Žirafia výzva, originálny názov: Giraffe challenge, kód: BS_GA439
Popis: Postrehová a logická hra pre 1 hráča od 4 rokov. Cieľom hry je usporiadať farebné dieliky v rovnakom poradí, aké je zobrazené na kartách. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: 3 v rade, originálny názov: 3 in a row, kód: BS_GA456
Popis: Hra pre 2 hráčov od 8 rokov. Cieľom hry je reprodukovať bodkované vzory z kariet do šesťuholníkového rámčeka.
Pravidlá na stiahnutie