Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Faber-Castell: Kvalitné školské potreby a pomôcky

Faber-Castell: Kvalitné školské potreby a pomôcky

Rozvíjame predškolákov 16. 8. 2022 4 minúty
Tereza Kotilová
Buďte pripravení späť do lavíc včas! Vybavte svojho školáka kvalitnými školskými potrebami a pomôckami značky Faber-Castell. Na svoje si ale prídu aj predškoláci, pretože aj u nich je dobré rozvíjať fantáziu a jemnú motoriku práve formou maľovania. Vyberajte, ponuka je široká.

Faber-Castell: Kvalitné školské potreby a pomôcky

O spoločnosti Faber-Castell

Kvalitu svojich výrobkov spoločnosť Faber-Castell dolaďuje už od roku 1761. Dnes patrí k najvýznamnejším výrobcom ceruziek a pasteliek na celom svete. O kvalite sa presvedčíte už v prvom momente, hneď ako budete nejaký produkt držať v ruke a začnete ho používať. K výrobe firma používa dostupné materiály, zakladá si na neobvyklom dizajne, skvelej ergonómii a ekologickej efektívnosti. Skúste túto značku a budete nadšení!
 

Školské potreby a pomôcky

Školské pero Scribolino sa vďaka špeciálnemu tvaru konca pera aj jeho viečku už nikdy neskotúľa z lavice na zem. Ide o ideálne pero pre malých školákov s ergonomickým úchopom, ktorý umožní perfektne nacvičiť prvé písanie. Písacie pero má oblasť úchopu vyvinutú zvlášť pre pravákov a pre ľavákov. A navyše je kompatibilné so štandardnými atramentovými bombičkami.


Pastelky s trojhranným telom v rôznych počtoch a farebných kombináciách aj v zaujímavých súpravách sýto kreslia aj pekne vyzerajú. Chcete pastelky aj s praktickým obalom? Potom sa pozrite na pastelky Faber-Castell Jumbo Grip Neon, ktoré sú schované v krásnej plechovej škatuľke spoločne so strúhadlom.

Videli ste už kreatívne vodové farby Faber-Castell s 24 farbami? Tie musí vaše tvorivé dieťa mať! Nielenže krásne sýto maľujú, ale dieťa si z nich môže poskladať paletu farieb presne podľa seba vďaka jednotlivým bločkom, ktoré do seba zapadajú. A k vodovým farbám nezabudnite kúpiť praktický skladací téglik na vodu, ktorý možno vziať všade so sebou a súpravu štetcov.
 
Kreatívne vodovky Faber-Castell
Okrem iného, nájdete v našej ponuke množstvo praktických školských pomôcok, ako trebárs ergonomické strúhadlá v atraktívnom detskom dizajne, farebné gumy či štetce na maľovanie s ergonomickou oblasťou úchopu a mnoho ďalšieho.
 

 

Originálne darčekové súpravy fixiek

Fixky nemusia byť vždy zabalené v obyčajnom priehľadnom obale. Značka Faber-Castell na to ide originálne a 33 farebných fixiek zabalila do originálnych plechových škatuliek rôznych dizajnov, ktoré sú vhodné aj ako darček. Fixky majú pevný a silný hrot a veľmi intenzívne farby, ktoré idú ľahko vyprať z väčšiny textílií. Sú vhodné na maľovanie väčších plôch. Súpravy fixiek navyše umožňujú zábavné vzájomné spájanie, hranie a tvorenie pomocou viečok s klipsou. Pre dievčatá nájdete v našej ponuke fixky v škatuľke s motívom baleríny a pre chlapcov zase fixky v plechovom autíčku. Ktorú súpravu fixiek vyberiete?
 
Faber Castell - Originálne darčekové súpravy fixiek - auto
 

Maľovanie pre najmenších

Pýtate sa, či táto značka myslí aj na našich najmenších? Áno, myslí! Pokiaľ vaše dieťa začína prejavovať záujem o maľovanie, vyskúšajte pastelky s ergonomickou oblasťou úchopu do dlane, nech sa správne držanie učí už odmala.


👇 Čo si prečítať ďalej? 👇

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.