Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Magické tvorenie pre deti od 6 rokov

Magické tvorenie pre deti od 6 rokov

Agáta TV 26. 4. 2023 3 minúty
Tereza Kotilová
Máte doma vášnivých kúzelníkov alebo milovníkov mágie? Potom by ich tiež mohli nadchnúť naše magické kreatívne súpravy pre deti od 6 rokov. Lebo aj v nich sa ukrýva akési kúzlo. Oživte si tvorenie s kúzelnými kreatívnymi technikami.


Magické výtvarné pomôcky

Aj s fixkami môže byť veľká zábava. Namaľujete obrázok a potom magickou fixkou prejdete cez obrázok a farby sa zmenia ako mávnutím kúzelného prútika.

Majú vaši umelci radšej pastelky? Obrázok najprv nakreslíte, magickou pastelkou a potom vlhkým štetcom farbu rozotrite. Obrázok tak získa „umelecký“ dojem.

Potom tu máme jednu špecialitku – 3 vodou plniteľné štetce. Každý má v rukoväti zásobník na vodu, z ktorého malou kapilárkou tečie do štetín štetce malé množstvo vody. Voda stačí na nariedenie vodou riediteľných farieb, zároveň nehrozí riziko zaliatia obrázku vodou, prevrhnutia téglika, či ďalších "kelímkových" nehôd.


 

Magické kreatívne súpravy

Oživte si tvorenie s kúzelnými kreatívnymi súpravami. Máme tu pre vás krásne vyškrabávacie obrázky s dinosaurami pre chlapcov a vyškrabávacie obrázky so slečinkami pre dievčatá. V súprave sú 4 predlohy, vyškrabávacie pero a návod. Trochu trpezlivosti, veľa zábavy a krásny výsledok je zaručený. Hodia sa pre deti od 6 rokov.

Magické vyškrabávanie pre deti od 6 rokov


 

👇Omrknite ďalšie diely Agáta TV 👇

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.