📢 DOPRAVA ZADARMO s Packetou do 31. 10. 2024 👉 pri nákupe nad 30 EUR.
Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog NOVINKA: Detské foťáky a vysielačky The Zoofamily

NOVINKA: Detské foťáky a vysielačky The Zoofamily

Tipy na hry a hračky 25. 9. 2024
Tereza Kotilová
Rozhliadate sa po funkčnom fotoaparáte pre vaše deti? Radi by ste, aby perfektne padol do malých detských ručičiek, niečo vydržal, pekne vyzeral a zároveň i slušne fotil? Potom vás naša novinka oslní. Poďte zacieliť svoju pozornosť na detské foťáky The Zoofamily.
NOVINKA: Detské foťáky a vysielačky The Zoofamily

Značka The Zoofamily sa špecializuje na bezpečnú detskú elektroniku, ktorú si zamilujete na prvý pohľad. V ich ponuke nájdete ako kompaktné detské fotoaparáty, tak instantné fotoaparáty s možnosťou okamžitej tlače alebo veľmi hravé detské vysielačky. Všetky zariadenia sú v dizajne zvieratiek, a tak hravo inšpirujú deti preskúmavať a spoznávať svet okolo nich skrz objektív fotoaparátu či reproduktor vysielačky.

Značka The Zoofamily dbá na životné prostredie. Za každý jeden predaný fotoaparát zasadí The Zoofamily jeden strom. Cieľom tejto iniciatívy je ukázať, že svet technológií a ochrana prírody sa môžu úspešne prelínať.

  

Odolné detské fotoaparáty ideálne pre malé detské ručičky

Všetky detské interaktívne prístroje The Zoofamily sú veľmi ľahké a vyrobené priamo pre malé detské ruky. Tým, že perfektne padnú do ruky, sa tiež znižuje možnosť pádu a prípadného poničenia. Ochranu fotoaparátu navyše pri niektorých prístrojoch podporuje dvojitý kryt.

NOVINKA: Detské foťáky a vysielačky The Zoofamily
 

Naozajstné fotografovanie a mnoho funkcií navyše

Každé zariadenie je navrhnuté tak, aby sa s ním deťom jednoducho pracovalo. Fotoaparáty ponúkajú veľmi dobré fotografické možnosti a umožňujú deťom zachytiť každodenné momenty v pekných detailoch. Fotoaparáty ponúkajú rozlíšenie 3,2 či 4,8 MP (32 či 48 MP interpolovane). Okrem fotografovania môžu využívať tiež natáčanie videí v 1080p (full HD) a tiež jednoducho prepínať na selfie kameru. Nechýba ani možnosť fotografovania s farebnými filtrami a rámčekmi, ktoré deti milujú.

Fotografovanie deťom pomôže rozvíjať rôzne zručnosti, ako je kreativita, pozorovanie, kritické myslenie, sociálne zručnosti a v neposlednom rade jemnú motoriku. Kreativita s digitálnym detským fotoaparátom bude deti inšpirovať k väčšej tvorivosti a prepojeniu s kamarátmi, rodinou, prírodou.

„Päťročný syn sa na foťáčik vyložene vrhol a nechcel ho dať z ruky, aby som mohla zistiť, ako vôbec funguje. Berie ho všade so sebou a skúma, čo a ako odfotiť, pýta sa, ako to má urobiť najlepšie, učí sa nové veci s technikou a zároveň objavuje prírodu a svet. Doma si potom fotky stále dookola prezerá. Najlepší darček, aký kedy dostal." Tereza P., spokojná zákazníčka

Urobte si obrázok, čo ktorý fotoaparát ponúka vďaka nášmu prehľadnému porovnávaču, ktorý sme pre vás pripravili. Chceme vám tak pomôcť v rozhodovaní, ktorý detský foťák zaobstarať.

NOVINKA: Detské foťáky a vysielačky The Zoofamily

*Čo je megapixel a interpolácia:

Megapixel je jednotka, ktorá udáva rozlíšenie, tzn. počet bodov na ploche snímača digitálneho fotoaparátu. Toto rozlíšenie určuje schopnosť zachytiť detail a súvisí s veľkosťou výslednej fotky. Zoofamily má základné rozlíšenie snímača 3,2 alebo 4,8 megapixelov.

Interpolácia je dopočítanie pixelov (obrazových bodov) tak, aby sa fotka zväčšila (z 3,2 na 32 MP, zo 4,8 na 48 MP, tzn. 9344 x 5248 pixelov = bodov). Je to v podstate „roztiahnutie“ fotky, kedy sa medzi existujúce farebné body vložia body navyše. Tieto nové pixely majú farbu, ktorá je vypočítaná ako priemer okolitých pixelov. Interpolácia je bežná a robí to väčšina kompaktných fotoaparátov a mobilov. Považujeme však za dôležité to pre poriadok uviesť. Zväčší fotku, ale môže ju zároveň treba rozostriť (pretože dopočítava niečo, čo tam nie je). Spoznáte to napríklad pri tlači na veľký papier. (Pre porovnanie: profesionálne fotoaparáty mávajú rozlíšenie 20 megapixelov.)


Každý je originál

Viete, čo je skvelé na fotoaparátoch The Zoofamily? Každý ponúka výzvu v kreativite formou samolepiek, ktoré sú súčasťou balenia, a vďaka ktorým si každé dieťa prispôsobí foťák k obrazu svojmu. Tiež môžete k foťáku zakúpiť špeciálny silikónový obal v rovnakom dizajne, do ktorého foťák uložíte a bezpečne prenášate buď na krku, alebo cez rameno ako kabelku. Jeho mäkký a pružný materiál poskytuje spoľahlivú ochranu pred poškriabaním, prachom a drobnými nárazmi.
 
NOVINKA: Detské foťáky a vysielačky The Zoofamily NOVINKA: Detské foťáky a vysielačky The Zoofamily


Ktorý foťák The Zoofamily bude ten váš?

Tak čo, urobili ste vám jasno medzi fotoaparátmi The Zoofamily a vy hneď ľahšie viete, ktorý vyberiete? Pochváľte sa nám výberom a radosťou vašich detí z nového kreatívneho nástroja v našej facebookovej skupine Agátin inšpiratívny kútik.

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.