Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Roztomilé maľovanky a vyhľadávačky Djeco na stiahnutie

Roztomilé maľovanky a vyhľadávačky Djeco na stiahnutie

Stiahnite si zadarmo 30. 4. 2020 1 minúta
Kristýna Křížová
Pripravili sme pre vaše deti krásne maľovanky a vyhľadávačky na stiahnutie zdarma. Ich autormi sú opäť ilustrátori spolupracujúci s obľúbenou francúzskou značkou Djeco. Môžete si stiahnuť obrázky roztomilých zvieratiek, vytlačiť ich, a potom ich vyfarbiť a trebárs aj vystrihnúť. Príjemnú zábavu!

Majú vaše deti rady kreslenie plné bláznivej fantázie alebo im naopak vyhovuje poriadok? Oboje si podľa svojho naturelu môžu do sýtosti užiť s domaľovankami od Djeco, ktoré pripravila ilustrátorka Ellen Giggenbach. Deti si môžu vyfarbiť základy vzormi navrhnutými v hornej časti obrázku alebo, samozrejme, úplne podľa seba. Ak si chcete s deťmi precvičiť grafomotoriku, odporúčame využiť navrhnuté pravidelné vzory či celé štruktúry. Stiahnite si tu.

Domaľovanky Djeco na precvičenie grafomotoriky

Máme niečo aj pre deti, ktoré majú rady prekvapenia. Keď spoja bod po bode, postupne sa im vyjavuje pod rukami krásny obrázok. Ilustrátor Clément Lefèvre pripravil ďalších desať obrázkov spojovačiek na stiahnutie.

Domaľovanky Djeco na precvičenie grafomotoriky

Predškoláci i malí školáci potrebujú rozvíjať trpezlivosť, pozornosť a vnímanie detailov celku. Ako ideálne hravé cvičenie sa na to hodia milé obrázky od francúzskej ilustrátorky Anny Royant, ktorá pre Djeco pripravila dve súpravy po 15 obrázkoch, ktoré teraz môžete deťom stiahnuť zadarmo

  • stránky 1 – 15: tu
  • stránky 16 – 30: tu
Domaľovanky Djeco na precvičenie grafomotoriky

Baví vaše deti tento typ úloh? Vyskúšajte niektoré zábavné úlohy, ktoré nájdete v našej ponuke.


Ďalšie maľovanky, logické hry a úlohy od Djeco nájdete na stiahnutie v týchto našich článkoch.
Online obchod
Zdieľať
Kristýna Křížová Kristýna je zakladateľka a duša Agátinho sveta, ktorému dáva smer. Spolu so svojou sestrou Luciou skúmajú tuzemský i zahraničný trh, aby do sortimentu začlenili tie najlepšie hry a hračky. Pretože len hry, hračky, knižky a stavebnice, ktoré vynikajú prínosom pre deti, kvalitou spracovania, bezpečnosťou aj dizajnom môžu do Agátinho sveta. A taký je potom svet, ktorý pre nás tvoria.