Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog S Agátou si užijete jeseň vonku aj doma

S Agátou si užijete jeseň vonku aj doma

Tipy pre výber hier a hračiek 14. 10. 2023 4 minúty
Tereza Kotilová
Vo vzduchu už začína byť cítiť jeseň, dni sa skracujú a tma prichádza skôr. Je teda na čase vybaviť sa na prichádzajúce dlhé jesenné večery, ale rovnako tak aj zakúpiť praktickú a peknú výbavu do daždivých a veterných dní, ktoré sa s deťmi dajú prežiť vonku veľmi radostne.

S Agátou si užijete jeseň vonku aj doma
 
Jeseň s Agátou vonku

Chladné rána a večery vás neodradia? Proti vtieravému vetríku ste obrnení, a naopak ho využívate ako vynikajúci pohon pre lietajúceho šarkana? S nadšením vyrážate s deťmi tancovať medzi kvapkami dažďa a blázniť sa do kaluží? Trikrát ÁNO? To je super! Agátka z vás má radosť, hneď by totiž vyrazila s vami a veľmi dobre vie, aká jesenná výbava vám príde vhod.

Svižné prebehnutie vám zaručí farebný lietajúci šarkan, ktorý potrebuje chytiť poriadny vietor do svojich krídiel, aby vzlietol čo najvyššie až do oblakov. Optimistický detský dáždnik s krásnymi motívmi rozradostní aj ten najviac upršaný deň, a kvalitná termofľaša v batohu zaistí, že sa budete môcť pri vašom spoločnom bláznení kedykoľvek zahriať.
 

Chcete viac tipov na pestrofarebné lietajúce šarkany? Omrknite ich v našom článku o šarkanoch od značky Djeco.
 

Jeseň s Agátou doma

Pokiaľ radšej trávite väčšinu jesenných dní v teple domova, tak nie je dôvod vešať hlavu, že by nemala byť zábava. Naopak! Aj pre vás sa v Agátinom svete nájde množstvo hračiek a hier, ktoré vám tieto pochmúrne dni spríjemnia a budete sa s nimi na jeseň doslova tešiť. To vám zaručujeme!

Vyberať môžete skutočne z veľkej ponuky rôznych typov zábavy – puzzle rôznych obrázkov aj tvarov, fantastické stavebnice všetkých možných typov, guľôčkové dráhy, vláčikodráhy, spoločenské hry či trebárs veľmi obľúbené hudobné hračky pre každý vek.

Guľôčková dráha Kullerbü

Radi tvoríte? Aj pre vás máme dostatočnú ponuku kreatívnych produktov. Stačí si len vybrať to, čo bude vás a vaše deti baviť.
 

Tip od nás na záver: Čo takto využiť jeseň pre spoločné štúdium angličtiny hravou formou?
 

Nech sa rozhodnete tráviť jeseň akokoľvek, u Agáty vždy nájdete pre vaše hry dostatočný výber kreatívnej zábavy. Tak si zase príďte pre tipy a inšpiráciu. Krásnu jeseň.
 
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.