Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Vianočný rozhovor s našou ambasádorkou @thetolerantcook

Vianočný rozhovor s našou ambasádorkou @thetolerantcook

Tipy na vianočné darčeky a tvorenie 16. 12. 2019 2 minúty
Kristýna Křížová
"Volám sa Kristína a neviem variť." Týmito slovami začína Kristínin blog o varení. :D Kristína je energická, milá a vtipná osoba, má jedného syna a ďalšie bábätko na ceste. :) Preto sa núkalo Kristínu osloviť na spoluprácu, z ktorej máme veľkú radosť. :) Od Kristíny sa dozviete nielen tipy o materstve, ale tiež recept na vianočné cukrovinky... :D

Kristínka, aká je tvoja úplne prvá vianočná spomienka?

Fúha. Sú to také hmlisté spomienky na štedrú večeru a vzrušené čakanie na darčeky od Ježiška a podľa mňa sa mi mýli viac Vianoc dohromady :) Pamätám si spoločné zdobenie stromčeka a že začiatkom 90. rokov sa na stromčeky dávali také tie farebné "lamely", ktoré sme so sestrou volali "kapusta" :D

Ako vyberáte darčeky? Píšete list Ježiškovi?

Dominik nemá ešte ani 3 roky, takže mám dojem, že on ešte nevie úplne konzistentne určiť, čo by si prial. Keď vidí hračky na obrázku, alebo v obchode, tak by chcel všetky :D Takže sa snažíme vyberať veci, ktoré sa nám zdá, že by ho mohli veľa baviť a tiež sa snažíme vyberať hračky z kvalitných materiálov a s pridanou hodnotou.

Čo si vybrala na Vianoce pre syna u nás v Agátinom Svete?

Na Vianoce som mu vybrala dráhu pre vláčik a k nemu elektrický vláčik Brio, ktorý sa nabíja na USB. Toto ešte doma nemáme a mám pocit, že by sa mu to mohlo veľmi páčiť. Dúfam :D
 

Nosí u Vás darčeky Ježiško? Alebo syn vie, že darčeky kupujete vy? :)

Tento rok je prvý krát schopný pochopiť, že je nejaký "Ježiško", ktorý potajomky donesie darčeky. Minulé roky bol ešte maličký. A áno, hovoríme mu, že ich nosí Ježiško. Ja si pamätám, aké to bolo úžasne vzrušujúce, čakať na takýto tajomný zázrak. Určite to má väčšie čaro, ako keby sme mu iba povedali, že mu to kupujeme my. Nech si to aspoň pár rokov užije :)

 

Aké darčeky pre Dominika preferuješ? Je to oblečenie, hračky, alebo niečo úplne iné?

Jednoznačne hračky, prípadne športové náradie ako bicykel, pretože z toho sa on najviac teší. Oblečenie sa mu snažíme kupovať my, aj keď je pravda, že keď mu raz za čas prinesú starí rodičia oblečenie s motívom obľúbenej rozprávky, tak sa z toho teší. Tiež má aj pár hračiek, ktoré sú postavami z obľúbených rozprávok a veľmi rád sa s nimi hrá. Nie je zas u nás všetko iba drevené, bezfarebné a montessori :)

Kristínka, ty máš blog založený na varení, prečo si zvolila spoluprácu s Agátiným Svetom?

Pretože mám takmer 3 ročného synčeka a chcela som aj jeho potešiť hračkami a nie aby som stále iba ja pomôcky na varenie dostávala :)

Tu sú produkty, ktoré Kristína vybrala u nás na ehopu.

Odporúčaš nám, neskúseným kuchárkam, nejaký ľahký vianočný recept? :)

Podľa mňa sú všetky tie klasické recepty celkom ľahké, pokiaľ sa nesnažíte vymýšľať bezlepkové vegánske pokusy ako ja :D Ale ak by ste chceli nejakú inováciu a zdravšiu a navyše bezvaječnú verziu zemiakového šalátu, tak mám na blogu recept na zemiakový šalát s avokádovou majonézou. Pripravíte si klasický základ na šalát, akurát namiesto majonézy do neho zamiešate "avokádovú majonézu", ktorú si pripravíte tak, že rozmixujete zrelé avokádo s kvalitným olivovým olejom, trochou citrónovej šťavy, soli a korenia. Môžno vám to znie čudne, ale je to vážne dobré :D

 

A na záver, máš nejaké vianočné prianie pre svoju rodinu?

Prajem nám všetkým menej nervozity, stresu a zhonu a viac spoločnej pohody, lásky a radosti, ktorú celej rodine dáva náš malý Dominik.
Online obchod
Zdieľať
Kristýna Křížová Kristýna je zakladateľka a duša Agátinho sveta, ktorému dáva smer. Spolu so svojou sestrou Luciou skúmajú tuzemský i zahraničný trh, aby do sortimentu začlenili tie najlepšie hry a hračky. Pretože len hry, hračky, knižky a stavebnice, ktoré vynikajú prínosom pre deti, kvalitou spracovania, bezpečnosťou aj dizajnom môžu do Agátinho sveta. A taký je potom svet, ktorý pre nás tvoria.